Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν φτωχοί στην επίθεση»

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Μιλάνο και ηττήθηκε από την Αρμάνι με 65-53, για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην κακή επιθετικά βραδιά της ομάδας του, την τρίτη χειρότερη στην ευρωπαϊκή ιστορία της.

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι για εμάς. Ήμασταν φτωχοί στην επίθεση. Χάσαμε 13 lay-ups και την ίδια ώρα είχαμε 26% στο τρίποντο. Βάλαμε 53 πόντους. Δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε έτσι. Προηγηθήκαμε με 44-45 αν θυμάμαι καλά με το κάρφωμα του Μουσταφά Φαλ, αλλά μετά καταρρεύσαμε, είχαμε λάθος επιλογές στην επίθεση, χάσαμε αρκετά lay-ups σε αυτό το διάστημα με συνέπεια να χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Η Αρμάνι το εκμεταλλεύθηκε αυτό και κέρδισε.

Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Κάιλ Χάινς και έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου, αλλά και ολόκληρου του οργανισμού του Ολυμπιακού και των οπαδών του. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει τα πάντα σε όποια ομάδα κι αν έπαιξε. Πέρα από τίτλους έχει δώσει και την καρδιά του. Συγχαρητήρια για το επίτευγμά του.

Ναι, ήταν πρόβλημα που ο Αϊζάια Κάνααν βγήκε από το παιχνίδι με δύο τεχνικές ποινές γιατί την ίδια ώρα, όπως ξέρετε, μας λείπουν οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Σακίλ ΜακΚίσικ, άρα ήμασταν χωρίς τρεις βασικούς γκαρντ, οπότε ήταν σημαντικό», είπε αναλυτικά ο κόουτς Μπαρτζώκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ