Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με αλλαγές στην ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός εναντίον του Ατρόμητου

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες το απόγευμα η αποστολή του Παναθηναϊκού, μετά το 0-0 με τη Μακάμπι Χάιφα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Επόμενος αντίπαλος ο Ατρόμητος, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική Super League, που είναι πολύ σημαντικό για το «τριφύλλι», ούτως ώστε να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση και να πλησιάσει στους τρεις βαθμούς τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Σημαντικό ρόλο παίζουν τα συνεχόμενα ματς και η κούραση που έχουν ορισμένοι παίκτες, με τον Σέρβο τεχνικό να φρεσκάρει την ενδεκάδα για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες, με στόχο το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η αποστολή θα ανακοινωθεί σήμερα, με τον Αϊτόρ δύσκολα να ξεκινάει βασικός απέναντι στην ομάδα του Κόλμαν, οι Βέρμπιτς, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς και άλλοι που έπαιξαν λίγο ή και καθόλου με τη Μακάμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ