Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι είπε ο Μιλουτίνοφ για τον Σλούκα και τον Παναθηναϊκό

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό και τις εντυπωσιακές κινήσεις του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «meridianbet»:

«Οι φίλαθλοι με υποδέχτηκαν εκπληκτικά. Ακόμα και όταν δεν ήμουν στον Ολυμπιακό, πάντα μου έγραφαν, με καλούσαν να επιστρέψω και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος μιας από τις πιο δυνατές ομάδες, όπως έδειξε στις δύο προηγούμενες σεζόν. Ως οργανισμός ο Ολυμπιακός είναι σε κορυφαίο επίπεδο, έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με πριν από τρία χρόνια (σ.σ. όταν έπαιζε ακόμα). Σεζόν με σεζόν ανεβαίνει η ομάδα. Ελπίζω ότι φέτος θα κάνουμε αυτό ένα βήμα παραπέρα.

Λυπάμαι που δεν θα ξαναπαίξουμε μαζί με τον Βεζένκοφ, γιατί πραγματικά ξεκινήσαμε να χτίζουμε μαζί την καριέρα μας μέσω του Ολυμπιακού και παραμένουμε φίλοι. Από την άλλη, χαίρομαι που βρίσκεται στο NBA, γιατί του αξίζει να είναι εκεί. Ξέρω πόσο δούλεψε, πόσα θυσίασε, πόσα έδωσε από τον εαυτό του σε όλα.

Είναι πάντα επιθυμία του Ολυμπιακού να διεκδικεί την κορυφή της Ευρωλίγκας, αλλά μετά το φετινό καλοκαίρι και την αποχώρηση δύο σημαντικών παικτών, η ομάδα έχει αλλάξει αρκετά. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να πηγαίνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι, να χτίζουμε χημεία στην ομάδα και να μην κοιτάμε μακριά στο μέλλον, γιατί αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε κατάσταση να στοχεύσουμε στο Final Four και να πάμε για τη νίκη σε όλα αυτά. Δεν έχουμε παρά να ελπίζουμε και να ευχηθούμε γι’ αυτό.

Ο Σλούκας έφυγε πριν από τρεις με τέσσερις μήνες, νομίζω ότι σιγά σιγά ξεχνιέται. Είναι δική του απόφαση. Μπορεί να ήταν λίγο περίεργο για εμάς στην αρχή, αλλά ως εκεί. Συνεχίζουμε να κοιτάμε την ομάδα μας. Ειλικρινά χαίρομαι που ο Παναθηναϊκός είναι πιο δυνατός, θα υπάρχει μεγαλύτερη αντιπαλότητα, καλύτερη για τους φιλάθλους, όλοι θα το απολαμβάνουν περισσότερο και αυτά τα ντέρμπι θα είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα, άρα και η Ευρωλίγκα.

Μετά την αποχώρησή μου από τον Πειραιά, είχα φανταστεί ότι θα τελείωνα την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Τώρα που έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Πάντα ήθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό τουλάχιστον μία φορά και να τα νιώσω όλα αυτά. Πάντα είχα απίστευτη υποστήριξη από τους φιλάθλους αλλά και από το σύλλογο. Με δέχτηκαν σαν να ήμουν δικός τους και ήθελα να το νιώσω για άλλη μια φορά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ