Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ουίλμπεκιν για Αταμάν: «Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε, θέλω να παίξω ξανά στην Εθνική Τουρκίας»

Για το μεγάλο ζήτημα που προκλήθηκε στην Εθνική Τουρκίας και την τιμωρία της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας στους Σέιν Λάρκιν και Σκότι Ουίλμπεκιν μίλησε ο τελευταίος.

Αμφότεροι απείχαν από τα παιχνίδια του τουρκικού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα προκριματικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, προκαλώντας… χαμό στη γειτονική χώρα και τη δυσαρέσκεια και του προπονητή της ομάδας, όπως και του Παναθηναϊκού πλέον, Εργκίν Αταμάν.

Με δηλώσεις του στην «S Sport», ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε υποστήριξε για το γεγονός: «Τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα παρουσίασε η Ομοσπονδία. Ήμουν σε επαφή με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας. Μίλησα με όποιον προσπάθησε να με προσεγγίσει, δεν είχα εξαφανιστεί.

Απάντησα κάθε φορά που χτύπησε το τηλέφωνό μου. Τους εξήγησα πώς έχει η κατάσταση. Χρειαζόμουν χρόνο για αποκατάσταση. Η κατάσταση ξέφυγε… Ήταν μια άτυχη στιγμή για τις δύο πλευρές. Δεν είναι καλό για την Τουρκία, ούτε για μένα και τον Σέιν Λάρκιν».

Και κατέληξε: «Μίλησα στη Ρόδο με τον Αταμάν για όσα είπε για μένα. Ήταν ανακρίβειες. Ήθελα να λύσω το πρόβλημα μαζί του πρόσωπο με πρόσωπο. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος μιλάει δημόσια για τον χαρακτήρα μου. Στο τέλος συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Αν είμαι υγιής και με καλέσουν, θέλω να παίξω ξανά για την Εθνική Τουρκίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ