Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Νέο χάος στην Ελλάδα»! Τι λένε στην Κροατία για το πανό στη Λεωφόρο

Στο επίκεντρο του κροατικού Τύπου βρέθηκε το πανό στήριξης των οπαδών του Παναθηναϊκού στους Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατά την έναρξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στα ρεπορτάζ γίνεται εκτενής αναφορά στο πανό, αλλά και στην κίνηση της ΑΕΚ να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, όπως είχε κάνει σαφές πριν την έναρξη του ματς, αν αυτό το πανό ντροπής ανοιχτεί.

Το «germanijak.hr» χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η φιλία μεταξύ των Bad Blue Boys και της Θύρας 13 είναι γνωστή και τώρα είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει τη λήξη του αθηναϊκού ντέρμπι πριν καν αυτό ξεκινήσει».

Η ιστοσελίδα «Sportske Novosti» έγραψε: «Νέο χάος στην Ελλάδα: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εξέφρασαν τη στήριξή τους στους Bad Blue Boys, τελεσίγραφο από την ΑΕΚ» και το «24Sata» τονίζει πως: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κρέμασαν πανό για τους Boys και οι παίκτες της ΑΕΚ αρνήθηκαν να αγωνιστούν».

Τέλος η «Index.hr» ανέφερε ότι «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στηρίζουν τους BBB, παίκτης της ΑΕΚ: “Λυπάμαι για αυτό”» και η «Vecernji» γράφει ότι: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έστειλαν μήνυμα στήριξης στους συλληφθέντες Boys».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ