Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ντοπέ Γκελαούζος, Μπρέτας και Μούγιτς

Ο ΕΟΚΑΝ γνωστοποίησε τις ποινές για χρήση απαγορευμένων ουσιών σε Γκελαούζο (στίβο), Μπρέτα (ποδηλασία) και Μούγιτς (χάντμπολ).

Στον Κώστα Γκελαούζο, τον κορυφαίο Έλληνα μαραθωνοδρόμο τα τελευταία χρόνια, ο οποίος βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία ερυθροποιητίνη και του είχε επιβληθεί ποινή προσωρινού αποκλεισμού, επιβλήθηκε τετραετής αποκλεισμός, ο οποίος ισχύει από την 1η Δεκεμβρίου του 2022 και λήγει στις 30 Νοεμβρίου του 2026.

Ομοίως στον ποδηλάτη Σωτήρη Μπρέτα, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στην ουσία μεστερολόνη, επιβλήθηκε τετραετής αποκλεισμός, με την τιμωρία του να ισχύει από τις 10 Μαΐου φέτος ως και τις 9 Μαΐου του 2027.

Στον Σέρβο παίκτη του χάντμπολ, Γιόβαν Μούγιτς, ο οποίος ανήκει στον Διομήδη Άργους και βρέθηκε θετικός σε μεταβολίτες της κοκαΐνης, επιβλήθηκε τιμωρία αποκλεισμού από κάθε δραστηριότητα ως τις 30 Νοεμβρίου του 2026.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ