Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Ισοπαλία με απίθανη επιστροφή για την Γκλάντμπαχ

Τι ματσάρα! Ντάρμσταντ και Γκλάντμπαχ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν… κερδισμένοι, αφού επέστρεψαν από το 0-3 του πρώτου ημιχρόνου, εκμεταλλευόμενοι την κόκκινη κάρτα των γηπεδούχων.

Ο Μέχλεμ στο 8’ και ο Μαγκλίκα δύο λεπτά αργότερα έδωσαν ισχυρό προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι σκόραραν με τον Σκάρκε στο 33’, αποκτώντας αέρα τριών τερμάτων. Ωστόσο, ο Μαγκλίκα από ωραίος έγινε… μοιραίος, καθώς αποβλήθηκε στο 49ο λεπτό για χέρι μέσα στην περιοχή. Ωστόσο, ο Κβαντσάρα έχασε πέναλτι αμέσως μετά.

Η αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ξεκίνησε με το γκολ του Σιεμπατσέ στο 56ο λεπτό, ενώ ο Νεουχάους σκόραρε στο 74’ και τρία λεπτά μετά βρήκε δίχτυα ο Κβαντσάρα, ο οποίος εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ