Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποθέωσαν τη Σερβία οι Καναδοί: «Έπαιξαν υπέροχα, συγχαρητήρια για το πρόγραμμά τους»

Τα καλύτερα για τη Σερβία είχαν να πουν στη συνέντευξη Τύπου οι Καναδοί μετά την ήττα και τον αποκλεισμό τους από τον τελικό του Μουντομπάσκετ.

Ο Άρ Τζέι Μπάρετ ανέφερε μεταξύ άλλων για το παιχνίδι και τη Σερβία: «Έπαίξαν υπέροχα και πολύ δυνατά και σκληρά. Είναι πολύ πειθαρχημένη και καλά προπονημένη ομάδα. Παλέψαμε, θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα, όχι μόνο σήμερα, αλλά σε όλο το τουρνουά».

Από την πλευρά του ο κόουτς Τόρες Φέρναντεθ επισήμανε στις δηλώσεις του: 

«Συγχαρητήρια στη Σερβία για το πρόγραμμά τους, τη χώρα, τους παίκτες, τον προπονητή, έπαιξαν πολύ καλά. Δεν μαρκάραμε κανέναν, πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και τη δουλειά μας.

Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και προφανώς δεν προεστήκαμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι. Είναι μια δύσκολη στιγμή, όμως θα παίξουμε ακόμα ένα παιχνίδι για να πάρουμε το μετάλλιο.

Δεν έχουμε πολλή εμπειρία σε αυτά τα παιχνίδια, ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες μας. Είμαι όμως ενθουσιασμένος για το μέλλον μας και την επόμενη μέρα. Πριν δέκα λεπτά ήμουν εκνευρισμένος, όμως τώρα νιώθω πως θα επιστρέψουμε δυνατά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ