Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα νεότερα για την προετοιμασία της εθνικής ομάδας ενόψει Ολλανδίας

Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με τον Γκουστάβο Πογιέτ να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Το πρόγραμμα σε αυτή τη δεύτερη μέρα αναλώθηκε σε θέματα τακτικής ενόψει του αγώνα κόντρα στους “οράνιε” ενώ η Εθνική Ελλάδας θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για το Αϊντχόφεν, θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στο «Philips Stadium» και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το ματς κόντρα στην ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν.

Να θυμίσουμε πως στην αποστολή μετέχουν οι:

Οδυσσέας Βλαχοδήμο, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Τζορτζ Μπάλντοκ, Λάζαρος Ρότα, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιάννης Παπανικολάου, Τάσος Μπακασέτα, Τάσος Χατζηγιοβάνη, Δημήτρη Λημνιό, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Ταξιάρχης Φούντας, Φώτης Ιωαννίδης, Γιώργος Γιακουμάκης, Βαγγέλης Παυλίδης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής Ανδρών στο Αθλητικό Κέντρο Μαζαράκη ενόψει της αναμέτρησης με την Ολλανδία (07/09/2023, 21:45, Philips Stadium) για προκριματικά του EURO 2024.

Στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γκουστάβο Πογιέτ για τις αναμετρήσεις με Ολλανδία και Γιβραλτάρ. Αύριο η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα αναχωρήσει στις 11:00 για το Αϊντχόφεν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ