Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τσέφεριν σε Μπαλτάκο για ξένους διαιτητές: «Απαράδεκτο να απειλούνται και να φοβούνται!»

Επιστολή του Τάκη Μπαλτάκου σε Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Βρούτση για την απάντηση που έλαβε από τον πρόεδρο της UEFA για το αίτημα περί ξένων διαιτητών στα ντέρμπι. Τι αναφέρει ο Αλεξάντερ Τσέφεριν…

Στην απάντηση του προέδρου της UEFA γίνεται λόγο για τα θλιβερά περιστατικά που συνέβησαν πέρυσι με ξένους διαιτητές, τονίζοντας ότι: «δεν μπορούμε να επιτρέπουμε καταστάσεις στις οποίες απειλούνται διαιτητές και κυριολεκτικά φοβούνται για την ψυχοσωματική τους ακεραιότητα».

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν αναφέρει επίσης ότι υπάρχει διαβούλευση με τον αρχιδιαιτητή Ρομπέρτο Ροζέτι και η τελική απόφαση θα ληφθεί το επόμενο διάστημα. 

Επιπλέον, ο Τάκης Μπαλτάκος σημειώνει στην επιστολή της προς τον πρόεδρο της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση πως: «διαβεβαίωσα ότι περιστατικά όπως αυτά που διαδραματίστηκαν κατά τον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-3, της 2η3 Απριλίου 2023, δεν θα επαναληφθούν. Ωστόσο, η ΕΠΟ ούτε διοργνώτρια είναι του Πρωταθλήματος SL1, ούτε αστυνομικές δυνατότητες έχει». 

Αναλυτικά όσα αναφέρει: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ