Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το σχόλιο του Ντε Τσέρμπι για τον όμιλο του Europa League, τι είπε για την ΑΕΚ

Το εγκώμιο της ΑΕΚ έπλεξε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του για τη φετινή περιπέτεια της Μπράιτον στην Ευρώπη ο τεχνικός της ομάδας, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι.

Κληθείς να σχολιάσει το γκρουπ του Europa League λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ματς πρωταθλήματος με τη Νιουκάστλ που έληξε με 3-1 υπέρ της ομάδας του, ο Ντε Τσέρμπι μίλησε με πολύ καλά λόγια και για την ΑΕΚ.

«Ο Άγιαξ, η Μαρσέιγ και η ΑΕΚ είναι όλες καλές ομάδες, αλλά και εμείς είμαστε καλή ομάδα», είπε χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει:  «Θα είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος».  

«Έχουμε, όμως, τον ενθουσιασμό της πρώτης φοράς που η Μπράιτον θα παίξει στο Europa League και μπορείτε να φανταστείτε ποια θα είναι η στάση, η συμπεριφορά και το πάθος μας για να κερδίσουμε βαθμούς και να προκριθούμε ως το επόμενο βήμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ