Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επίσημο: Παίκτης της Μπράιτον ο Φάτι!

Με τη φανέλα της Μπράιτον θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Άνσου Φάτι. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού από τη Μπαρτσελόνα. 

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν προβλέπει οψιόν αγοράς, με τον Φάτι να παραχωρείται από την Μπαρτσελόνα στην Μπράιτον για μια σεζόν και τους Άγγλους να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του.

Ο Φάτι, μάλιστα θα ταξιδέψει στην Αγγλία την Πέμπτη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Μπράιτον που ενισχύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Η επιτυχία της Μπράιτον είναι τεράστια, αφού για τον Φάτι ενδιαφέρθηκαν κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν και η Τότεναμ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ