Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: «Φουλάρει» για την μεταγραφή Χατζηδιάκου η Κάλιαρι

Πρώτος στόχος της Κάλιαρι είναι ο Παντελής Χατζηδιάκος που φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A. Ο 26χρονος αμυντικός έπαιξε χθες  σε όλο το ματς της Άλκμααρ με την Σάντα Κολόνα, όπου η ομάδα του κέρδισε με 2-0 και «σφράγισε» την πρόκρισή της στα πλέι οφ του Conference League και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στα ολλανδικά ΜΜΕ.

Όπου εκτός από το παιχνίδι ρωτήθηκε και για το μέλλον του. «Υπάρχει όντως ενδιαφέρον (σ.σ. από την Κάλιαρι). Θα ήθελα να κάνω το βήμα παραπάνω», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο μετέδωσε πως η συμφωνία των δύο ομάδων έχει «κλείσει» και ο Έλληνας στόπερ θα υπογράψει στην Κάλιαρι τετρατές συμβόλαιο συνεργασίας. Την ίδια στιγμή η Άλκμααρ θα λάβει 2 εκατομμύρια ευρώ που μαζί με τα μπόνους θα φτάσουν τα 2,5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ