Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η ζωηρή χήρα και ο καψούρης εραστής που όταν του “τα φοράει” γράφει συνθήματα στους τοίχους! (φωτό)

Μια περιοχή στην περιφέρεια βιώνει εδώ και πέντε περίπου χρόνια ξεχωριστές στιγμές ανάλογα με το πώς διαμορφώνεται η σχέση ενός ζευγαριού το οποίο τα πηγαίνει μια λαδάτη και δέκα ξιδάτες.

Πρωταγωνιστές, μια αξιοπρόσεκτη γυναίκα κάτω από 40, η οποία το 2010 είχε την ατυχία να μείνει χήρα. Η έλλειψη από τη συζυγική κλίνη ενός άντρα την οδήγησε τότε στην αγκαλιά ενός 65χρονου, ο οποίος χτυπήθηκε από τα φτερά του έρωτα. Το αποτέλεσμα ήταν να δίνει τα πάντα για την όμορφη χήρα και μάλιστα εκτός από χρήματα να φροντίζει να γίνονται και όλες οι δουλειές του σπιτιού της.

Λίγο καιρό αργότερα , η όμορφη γυναίκα δεν ήθελε άλλη μονιμότητα, με αποτέλεσμα να κάνει «λαδιές» στον σύντροφό της, ο οποίος δεν άντεχε στην ιδέα πως θα ζήσει χωρίς αυτή.

20160214_115347

Όποτε ξέμενε από παρέα η πόρτα της ήταν ανοιχτή για τον «χορηγό» κύριο, αλλά αυτό το παιχνίδι είχε και ακραίες καταστάσεις με επεισόδια, και επιθέσεις από τον ερωτοχτυπημένο άντρα που σε ορισμένες περιπτώσεις έφταναν τα όρια της παράκρουσης.

Όλα, ωστόσο, τα άντεχε ο ηλικιωμένος εραστής, αλλά αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με την όμορφη χήρα δεν μπόρεσε να το κυκλοφορήσει, καθώς προέκυψε έρωτας μεγάλος με άντρα ο οποίος είναι νεότερός της τουλάχιστον κατά 15 χρόνια.

Αυτή τη φορά η αντίδραση του εραστή της ήταν κάτι παραπάνω από ακραία, καθώς αφού προσπάθησε να την «ξεκολλήσει» από το νεαρό – χωρίς ωστόσο οι προσπάθειές του να αποδώσουν – πέρασε στην επίθεση.

Με όπλο» ένα σπρέι, γέμισε όλη τη διαδρομή από εκεί που μένει η γυναίκα της ζωής του μέχρι το κέντρο της κοντινής μεγάλης πόλης με συνθήματα τα οποία μόνο κολακευτικά δεν είναι για αυτή. Ο φωτογραφικός φακός αδιάψευστος μάρτυρας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ