Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Βίντα η λίστα της ΑΕΚ για τα ματς κόντρα στη Ντιναμό

Γνωστή έγινε η λίστα της ΑΕΚ για τα παιχνίδια με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League. Ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να συμπεριλάβει κανονικά στη λίστα τον Ντομαγκόι Βίντα, παρόλο που είναι αμφίβολη η συμμετοχή του, εξαιτίας του τραυματισμού του στο φιλικό με τη Τράμπζονσπορ. 

Συγκεκριμένα, στην Ένωση θα μάθουν μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο αν θα μπορέσει ο Κροάτης στόπερ να αγωνιστεί στα ερχόμενα παιχνίδια ή εάν η διάταση που υπέστη στον τετρακέφαλο τον αφήνει οριστικά knock-out.

Παράλληλα, στη λίστα συμπεριλήφθηκε ο Ροδόλφο Πισάρο και αναμένεται να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ ενάντια στους Κροάτες.  Από την άλλη πλευρά, εκτός μαζί με τους μακροχρόνια τραυματίες Αραούχο και Πάολο Φερνάντες έμειναν οι Πήλιος, Λαμαράνα, Ρόκσον Γεμπόα, Ραντόνια και ο Χρυσόπουλος.

Από εκεί και πέρα, ανοιχτό μένει ακόμη το ενδεχόμενο στη λίστα να μπει τελευταία στιγμή και ο Έκι Πόνσε, καθώς ο Ματίας Αλμέιδα έχει μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (7/8) για να κάνει εάν επιθυμεί έως δύο αλλαγές. 

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Ελίασον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Πισάρο, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Μαχαίρας, Ζίνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ