Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το «φλερτ» της Μίλαν με Τζίμα: Τι αναφέρουν οι Ιταλοί, τι «απαντά» ο ΠΑΟΚ

Με τίτλο «ανεπαρκής η πρόταση της Μίλαν στον ΠΑΟΚ για τον Στέφανο Τζίμα», δημοσίευμα του TuttoMercato μιλά για κίνηση των «ροσονέρι» που απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη από τους Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζουν: «Ο Στέφανος Τζίμας, επιθετικός που ανήκει στον ΠΑΟΚ, είναι ένα ταλέντο που… δελεάζει. Γεννήθηκε το 2006 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ, κάτι που είναι πάντα περιζήτητο στην αγορά. Το ελληνικό κλαμπ γνωρίζει, σύμφωνα με πληροφορίες του TuttoMercatoWeb.com, ότι διαθέτει έναν πολύτιμο παίκτη στο δυναμικό του και γι΄αυτόν τον λόγο ζητά 8 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους.

Η Μίλαν παρακολούθησε έντονα την περίπτωσή του, ωστόσο, η πρόταση ύψους 1.5 εκατ. ευρώ που κατατέθηκε, θεωρήθηκε ανεπαρκής από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος την έστειλε πίσω. Τους τελευταίους μήνες ενδιαφέρον υπάρχει και από την Φιορεντίνα, η οποία συνεχίζει να παρακολουθεί την εξέλιξή του».

Η αλήθεια είναι πως η υπόθεση του Στέφανου Τζίμα, τα χαρακτηριστικά και η ηλικία του κάθε άλλο παρά απαρατήρητα περνούν στην ευρωπαϊκή αγορά. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 17χρονος συνδέεται με τους «ροσονέρι» καθώς στην Μάλτα και στο EURO U19, το next big thing του ΠΑΟΚ, προσέλκυσε τα βλέμματα των Ιταλών, οι οποίοι έσπευσαν να αποσπάσουν την άποψή του για το πρωτάθλημά τους αλλά και για την… Μίλαν λόγω του ενδιαφέροντος που υπάρχει.

Επί του παρόντος, από τον ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζουν πως τα νούμερα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχουν ξεκαθαρίσει σε όσους έχουν ρωτήσει, πως κυμαίνονται σε πολύ υψηλότερα επίπεδα δεδομένης της διάθεσής τους να παραμείνει και σταδιακά να γίνει κομμάτι της ανδρικής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ