Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενθουσιασμένος ο Βίκτορ Σάντσεθ

Μια ασυνήθιστη ημέρα αυτή που έζησαν οι ερυθρόλευκοι στο Λάνγκεφελντ, αφού μέσα σε λίγα λεπτά (!) άλλαξαν προπονητή.

Τον Βίκτορ Σάντσεθ σύστησε στους παίκτες ο Γιάννης Βρέντζος, που ταξίδεψε μαζί του μέχρι την Αυστρία, συνοδευόμενος και από τον Χουάνχο Λορένθο.

Συνεργάτες του Ισπανού τεχνικού είναι οι Νάτσο Μιχάρες (γυμναστής) και Κάρλος Λουένγκο (αναλυτής), ενώ ο άμεσος βοηθός προπονητή του Βίκτορ, Νταβίδ Ντονίγα Λάρα, θα συναντήσει την αποστολή το Σάββατο (25/6).

Η ημέρα για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε με την ομάδα να δειπνεί στο ξενοδοχείο μαζί με το νέο τεχνικό επιτελείο αλλά και τους Γιάννη Βρέντζο και Χουάνχο Λορένθο.

Για αύριο Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις. Μία στις 10:00 και μία στις 18:00.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ εμφανώς ενθουσιασμένος με τη νέα περιπέτεια της καριέρας του, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter το απόψε βράδυ : “Ξεκινήσαμε! Ενθουσιασμένος και με υψηλά κίνητρα για την επιστροφή στην ελληνική οικογένεια”, με hashtag #olympiacos και #pamethryle.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ