Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Όλη η αφρόκρεμα στο ντεμπούτο του Μέσι – Η αγκαλιά του με ΛεΜπρόν

Οι σπουδαίοι αναγνωρίζουν του σπουδαίους λένε. Κι έτσι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος βρίσκεται σε περίοδο διακοπών και ξεκούρασης, δεν θα μπορούσε να λείψει από το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι.

Μάλιστα, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι με την Κρουζ Αζούλ, ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA και ο Αργεντινός σούπερ σταρ μοιράστηκαν μία αγκαλιά, δείχνοντας ο ένας στον άλλο την αγάπη και τον σεβασμό τους.

Λίγη ώρα αργότερα, όταν ο Μέσι πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης, ο ΛεΜπρόν έβγαλε το κινητό του για να καταγράψει τη στιγμή, όπως θα έκανε κάθε απλός λάτρης του βραχύσωμου στράικερ. Το ίδιο ακριβώς έκανε και η Σερένα Γουίλιαμς, η οποία καθόταν επίσης πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο.

Η Κιμ Καρντάσιαν πήγε μαζί με τα παιδιά της να δει τον Μέσι, αλλά και η Βικτόρια Μπέκαμ δίπλα στον σύζυγό της, Ντέιβιντ.

«Θα κάνω τα πάντα για τα μωρά μου. Έτσι ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο. Κάνουμε εκδρομές ποδοσφαίρου. Όλο το καλοκαίρι, θα πάμε σε διάφορα παιχνίδια», είπε η Κιμ Καρντάσιαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ