Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άρης για στημένους αγώνες: «Να βρεθούν οι πραγματικοί ένοχοι βάσει τεκμηριωμένων στοιχείων και όχι ψευδεπώνυμων καταγγελιών»

Με διαρροή της η ΠΑΕ Άρης τοποθετήθηκε επί του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει περί χειραγωγημένων αγώνων και παράνομων στοιχηματισμών, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση καθώς επίσης και να βρεθούν οι πραγματικοί ένοχοι.

Η ΠΑΕ Άρης τάχθηκε υπέρ της ολοκληρωτικής έρευνας επί της υπόθεσης με σκοπό την εύρεση των πραγματικών ενόχων αλλά και της τεκμηρίωσης της ενοχής τους, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει με ψευδεπώνυμες καταγγελίες. «Να πέσει άπλετο φως για να καθαρίσει επιτέλους το ελληνικό ποδόσφαιρο από αυτούς που χρόνια τώρα δρουν στο παρασκήνιο και σπιλώνουν συλλήβδην συνειδήσεις. Να βρεθούν και να τιμωρηθούν», αναφέρει αρχικά η διαρροή της ΠΑΕ Άρης, η οποία στάθηκε και στη διαδικασία που απαιτείται να ακολουθηθεί. Δηλαδή, έρευνα, αποδείξεις και τεκμηρίωσης καταγγελιών και φυσικά τιμωρίας των ενόχων.

«Να βρεθούν οι πραγματικοί ένοχοι βάσει τεκμηριωμένων στοιχείων και όχι ψευδεπώνυμων καταγγελιών όπως έχουν μάθει εσχάτως αυτοί που τα τελευταία χρόνια λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εννοείται ότι θέλει να λάμψει η αλήθεια ώστε να πάει -επιτέλους- κάθε κατεργάρης στον πάγκο του… Να τελειώσει επιτέλους η ομηρία του ελληνικού ποδοσφαίρου και να απαλλαγεί από τους δυνάστες του», καταλήγει η ΠΑΕ Άρης στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα επί της διαδικασίας που θα πρέπει να ακολουθηθεί αν πραγματικά υπάρχει η βούληση αντιμετώπισης του προβλήματος από τη ρίζα του.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ