Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έρχεται για την ΑΕΚ ο Πιζάρο

Πατάει… Ελλάδα ο Ροντόλφο Πιζάρο.

Νωρίς σήμερα το απόγευμα, πιθανότατα λίγο μετά τις 5:00, προσγειώνεται στην Αθήνα με πτήση μέσω Ζυρίχης ο Μεξικανός άσος.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ και έχοντας μείνει ελεύθερος από την Ίντερ Μαϊάμι, απομένουν τα διαδικαστικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Τη Δευτέρα (και αφού θα έχει ξεκουραστεί από το υπερατλαντικό ταξίδι) ο Μεξικανός θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και θα υπογράψει (πιθανότατα) για 2+1 χρόνια, με τις απολαβές του περίπου στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο Πιζάρο, διακαής μεταγραφικός πόθος του Ματίας Αλμέιδα καθώς είχαν συνεργαστεί στην Τσίβας, θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Αργεντινού προπονητή και δεν θα χρειαστεί χρόνο για τη φυσική του κατάσταση, αφού προέρχεται από φουλ σεζόν στο MLS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ