Μετάβαση στο περιεχόμενο

Champions League: «Λύγισε» στη Ρουμανία η Σέριφ του Αποστολάκη, ξεκάθαρο «βήμα» για τη Χάκεν

Η Σέριφ Τίρασπολ του Κώστα Αποστολάκη ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Φαρούλ και θα ψάξει την ανατροπή στον αγώνα ρεβάνς του πρώτου προκριματικού γύρου του Champions League. Το γκολ του Κίκι στο 56ο λεπτό έκανε τη διαφορά για την πρωταθλήτρια Ρουμανίας, η οποία απέκτησε έτσι προβάδισμα πρόκρισης.

Ο Αποστολάκης πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την ομάδα της Μολδαβίας, ξεκίνησε βασικός κι έπαιξε ως αριστερός μπακ μέχρι το 89ο λεπτό, όταν έδωσε τη θέση του στον Ντζίμπο.

Η Χάκεν ήταν η ομάδα που πήρε το πιο ξεκάθαρο προβάδισμα στα αποψινά ματς, καθώς νίκησε με 3-1 τη Δε Νιου Σειντς από την Ουαλία, ενώ ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν Αστάνα και Ντιναμό Τιφλίδας, οι οποίες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Αντίθετα η Σλόβαν Μπρατισλάβας «γκέλαρε» με την Εσπεράνζ από το Λουξεμβούργο στην οποία παραχώρησε ισοπαλία 1-1. 

Τα αποψινά αποτελέσματα: 

  • Αστάνα (Καζακστάν) – Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία) 1-1
  • Ελσίνκι (Φινλανδία) – Λαρν (Βόρεια Ιρλανδία) 1-0
  • Χάκεν (Σουηδία) – Δε Νιού Σέιντς (Ουαλία) 3-1
  • Φαρούλ Κονστάντσα (Ρουμανία) – Σερίφ Τιράσπολ (Μολδαβία) 1-0
  • Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία) – Εσπεράνζ (Λουξεμβούργο) 1-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ