Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτούς τους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του στην Αυστρία ο Μαρτίνεθ για την μεσαία και την επιθετική γραμμή

Ο Ολυμπιακός έχει 22 παίκτες στον Ρέντη αυτήν την περίοδο (22 από 23 καθώς ο Κίτσος έκλεισε στον Βόλο) συν τους 8 διεθνείς που περιμένει την ερχόμενη Δευτέρα να ενσωματωθούν. Εάν όχι και οι 30, οι περισσότεροι εξ αυτών θα βρίσκονται για την προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία στο διάστημα 5 έως και 19 Ιουλίου, οπότε και έχουν κλειστεί επισήμως τρία φιλικά: με Σλοβάτσκο στις 8 Ιουλίου, με Νόρντζελαντ στις 14 Ιουλίου και με Σαμπάχ στις 19 Ιουλίου.

Σε επίπεδο χαφ και μεσοεπιθετικών ο Μαρτίνεθ, που θα ανακοινώσει την αποστολή για την Αυστρία την Δευτέρα, και το επιτελείο του θα έχουν μεγάλο αριθμό χαφ, μεσοεπιθετικών και φορ να διαχειριστούν και να δουλέψουν μαζί τους στο εξωτερικό. Στο σύνολο θα είναι 17.

Αυτοί θα είναι οι Μαντί Καμαρά, Ινμπόμ Χουάνγκ, Πέπε, Μπουχαλάκης, Φαντινγκά και Μουζακίτης για το κέντρο. Από μεσοεπιθετικούς και εξτρέμ το επιτελείο του Ολυμπιακού θα έχει τους: Φορτούνη, Μπιέλ, Καρβάλιο, Λιάτσο, Μασούρα, Ζινκερνάγκελ, Βρουσάι, Μπουτούτσι και Λοβέρα και φορ τους Ελ Αραμπί και Κωστούλα. Αν ο Ολυμπιακός κλείσει μέσα στον Ιούλιο εξτρέμ, φορ ή το εξάρι που θέλει τότε είναι πιθανό να τους έχει στην Αυστρία και αυτούς, αν οι μεταγραφές γίνουν σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ