Μετάβαση στο περιεχόμενο

FIFA: «Η οικονομική κατάσταση της ΕΠΟ είναι πάρα πολύ σταθερή»

Εγκωμιαστικά λόγια για τη λειτουργία της ΕΠΟ από την εκπρόσωπο της FIFA στη Γ.Σ. της Ομοσπονδίας, Χάιντι Μπέχα.

Στην τοποθέτησή της η κ. Μπέχα τόνισε την πολύ σταθερή οικονομική κατάσταση της ΕΠΟ, ενώ στάθηκε και στο ιδιαίτερα σημαντικό πρότζεκτ του νέου προπονητικού κέντρου της εθνικής ομάδας. 

Αναλυτικά η τοποθέτησή της:

«Είναι πολύ μεγάλη χαρά να βρίσκομαι σήμερα εδώ. Να μεταφέρω τα χαιρετίσματα του κ. Ινφαντίνο. Έχει πάντα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθεί κανείς τις εξελίξεις αυτές και τις συζητήσεις που έχουν στόχο να βρεθεί κοινό έδαφος για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε ήδη στα αποτελέσματα της εθνικής ομάδας που είχε εκπληκτικά αποτελέσματα. Αυτό αξίζει συγχαρητήρια. Επίσης, είναι πάρα πολύ καλές εποχές και για το ποδόσφαιρο Νέων, αλλά και Γυναικών. Όλο αυτό είναι μία υπόσχεση για ένα πιο λαμπρό μέλλον για το ποδόσφαιρο αντρών και γυναικών στην Ελλάδα. 

Η κατάσταση στα οικονομικά έχει βελτιωθεί. Η FIFA παρακολουθεί πολύ στενά τα οικονομικά των ομοσπονδιών. Η οικονομική κατάσταση της ΕΠΟ είναι πάρα πολύ σταθερή, όπως και της FIFA. Τα έσοδα από τον περσινό κύκλο αυξήθηκαν, έχουν φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ, ώστε να συμβάλουμε κι εμείς στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. 

Να υπογραμμίσω δύο σημαντικά έργα για την Ελλάδα: τη δημιουργία του προπονητικού κέντρου και το πρωτάθλημα γυναικών. Εμείς στη FIFA και στην UEFA αναγνωρίζουμε όσα βήματα γίνονται στο πλαίσιο της Ολιστικής Μελέτης. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε όλοι στο μέλλον». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ