Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Τρελό» σενάριο με Παναθηναϊκό, Λαπροβίτολα, Μπαρτσελόνα και Σλούκα!

«Φωτιά» στο μεταγραφικό παζάρι βάζει η «Mundo Deportivo».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ισπανού δημοσιογράφου Χοσέ Ιγκνάσιο Χουγκέτ, ο Νίκολας Λαπροβίτολα έχει μπει στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και σε περίπτωση που ο Αργεντινός αποχωρήσει για το ΟΑΚΑ, οι «μπλαουγκράνα» θα εξετάσουν την περίπτωση του Κώστα Σλούκα!

Ο Λαπροβίτολα έχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το 2026, αλλά όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, το τριφύλλι έχει την πρόθεση να καταβάλει το buy-out 600.000 ευρώ που προβλέπεται και να κάνει δικό του τον πολύπειρο γκαρντ, προσφέροντας του καλύτερες απολαβές από τις τωρινές.

Έχοντας αυτό κατά νου, η Μπαρτσελόνα έχει ήδη αρχίσει να επεξεργάζεται τις εναλλακτικές και η περίπτωση του Κώστα Σλούκα, που δεν έχει ανανεώσει για την ώρα τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, είναι η επικρατέστερη, αφού δεν υπάρχουν αρκετοί διαθέσιμοι και τόσο ποιοτικοί γκαρντ στην αγορά.

Η παρουσία του πολύ καλού του φίλου, Γιαν Βέσελι (με τον οποίο κάνει διακοπές στην Ιταλία αυτές τις ημέρες), στη Βαρκελώνη, ίσως επηρεάσει μάλιστα θετικά την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης.

Παράλληλα, η ίδια πηγή σημειώνει πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει στον 33χρονο διεθνή Έλληνα ένα ποσό της τάξης του 1.5 εκατομμυρίου ετησίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ