Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Φεράρι – «Ναυάγησε» του Ζαγαρίτη

Εντός της ημέρας αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Φράνκο Φεράρι, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Άρη.

Ο 31χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ, έφτασε σε προφορική συμφωνία με τους κιτρινόμαυρους και άμεσα θα “κλειδώσει” η μετακίνησή του στον Άρη.

Ο Φεράρι είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στον Βόλο, την οποία εξαργύρωσε με ένα καλό συμβόλαιο στην Κύπρο. Ωστόσο, η πρόταση που δέχθηκε από τον Άρη κρίθηκε δελεαστική και από σήμερα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αργεντινού σημαίνει πως προχωράει η πώληση του Πίρσμαν στη Γκρόνινγκεν, ενώ πλέον δεν υφίσταται θέμα Ζαγαρίτη, με τον οποίο είχε μιλήσει επίσης ο Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ