Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επίσημο: Στην «Opap Arena» της ΑΕΚ ο τελικός του Europa Conference League για το 2024

Είναι πλέον οριστικό. Η «Opap Arena» ορίστηκε ως η έδρα του τελικού του Conference League για το 2024, με το μεγάλο παιχνίδι να διεξάγεται στις 29 Μαΐου.

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον τελικό της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, σε μια ιστορική χρονιά για την Ένωση, καθώς συμπληρώνει τα 100 χρόνια ιστορίας της.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Ανδρέα Δημάτου

«Και με τη βούλα της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, στην «Αγιά Σοφιά» ο τελικός του UEFA Europa Conference League 2024!

Με τους αγώνες της ΑΕΚ στον ευρωπαϊκό όμιλο στον οποίο θα μετάσχει εφέτος αλλά και της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2024 να αποτελούν τα απαραίτητα test events προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο ορισμός τον προσεχή Δεκέμβριο! Κάτι που αποτελεί τη συνήθη διαδικασία για γήπεδα χωρίς διεθνή προϋπηρεσία.

Και με την UEFA να μην αρκείται στο ρόλο του παρατηρητή αλλά του ενεργού συμπαραστάτη με την παροχή της απαραίτητης τεχνογνωσίας για την άρτια λειτουργία του γηπέδου της ΑΕΚ σε αγώνες υψηλού επιπέδου και με την παρουσία αντίπαλων οπαδών για πρώτη φορά από την ημέρα των εγκαινίων της!», έγραψε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ