Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πού… βρίσκεται του Κλάρερ – Με τόσα τον δίνει στον Παναθηναϊκό η Φορτούνα

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού έχει μπει ο Κρίστοφ Κλάρερ της Φορτούνα Ντίσελντορφ για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο 23χρονος Αυστριακός αρέσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι πράσινοι βρίσκονται σε συζητήσεις (όχι προχωρημένες) με τη γερμανική ομάδα.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, που αναπαράγουν την είδηση του ενδιαφέροντος του τριφυλλιού για τον Κλαρερ, η Φορτούνα θα μπορούσε να τον παραχωρήσει.

Η ιστοσελίδα rp-online.de υποστηρίζει ότι «το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού συμπίπτει με το όνειρο του Αυστριακού να παίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Φορτούνα θα ήθελε να τον κρατήσει, γιατί τον υπολογίζει στα πλάνα της, αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα λεφτά από την πώλησή του για να αντικαταστήσει τον πρώτο της σκόρερ, Νταβίντ Κοβνάτσκι, που έφυγε ως ελεύθερος για τη Βέρντερ Βρέμης.

Η χρηματιστηριακή αξία του Κλάρερ υπολογίζεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ από το transfermarkt και από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ρήνου έχει ισχύ για έναν ακόμη χρόνο, η Φορτούνα δύσκολα θα τον πουλήσει για λιγότερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ