Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γνωστή ηθοποιός έπαθε αμoκ κατά τη διάρκεια πτήσης και φώναζε: «Με χτυπάει! Θα με σκοτώσει»

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη, στην πτήση της Delta Airlines από το Μεξικό στο Λος Άντζελες, με πρωταγωνίστρια την γνωστή ηθοποιό Selma Blair. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες η ηθοποιός έπαθε αμόκ κατά τη διάρκεια της πτήσης με αποτέλεσμα να την κατεβάσουν από το αεροπλάνο με φορείο.

Selma Blair takes her son Arthur to the Farmers Market in Los Angeles, CA

Η ηθοποιός, που άφησε εποχή με το λεσβιακό φιλί της στην ταινία «Cruel Intentions» του 1999, ταξίδευε με τον 5χρονο γιο της και καθόταν στην πρώτη θέση. Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι σε ανύποπτο χρόνο η Selma άρχισε να φέρεται παράξενα ενώ μεταξύ άλλων φώναζε: «Μου έβαλε φωτιά στα απόκρυφα! Δεν με αφήνει να φάω και να πιώ! Με χτυπάει! Θα με σκοτώσει!».

Συνεπιβάτες της, φαίνεται πως την είδαν να ρίχνει κάτι που έμοιαζε με χάπι μέσα στο κρασί το οποίο έπινε. Στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το αεροπλάνο με φορείο ενώ οι αεροσυνοδοί έψαξαν τη τσάντα της για να εντοπίσουν τι ήταν αυτό που έριξε στο κρασί της.

Η τελευταία δραστηριότητα της στα social media είναι από την ημέρα της πτήσης, που ενημέρωσε μέσω μιας φωτογραφίας τους διαδικτυακούς της φίλους ότι ταξιδεύει στο Μεξικό, προκειμένου ο 5χρονος γιος της να συναντήσει τον πρώην σύζυγο της, Jason Bleick, για να γιορτάσουν την ημέρα του πατέρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ