Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρεμιέρα σε Χάλε και Βερολίνο για Τσιτσιπά, Σάκκαρη – Σταθεροί στο ranking (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζουν την προσπάθειά τους στο χορτάρι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, έχοντας το βλέμμα στο Wimbledon (3-16/7).

O Στεφ κάνει σήμερα πρεμιέρα στο Χάλε (ATP 500) και ο πρώτος του αντίπαλος είναι ο Γάλλος Γκρεγκουάρ Μπαρέρ, Νο.58 στον κόσμο. Ο αγώνας θα αρχίσει περίπου στις 17.00 (Cosmote Sport 6) και ο νικητής θα παίξει στη φάση των «16» με Νικολάς Τζάρι ή Κεντέν Μουτέ.

Αμέσως μετά τον αγώνα του Τσιτσιπά, στο court θα μπει ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, επικεφαλής του ταμπλό, που θα αναμετρηθεί με τον Αμερικανό qualifier Μάρκος Γκιρόν.

Σήμερα ξεκινάει και το τουρνουά του Βερολίνου, με τη Μαρία να ρίχνεται στη μάχη του διπλού. Η 27χρονη τενίστρια αγωνίζεται με παρτενέρ την Κροάτισσα Πέτρα Μάρτιτς και οι δυο τους θα αναμετρηθούν στις 13.00 με τις Τσέχες Σινιάκοβα/Βοντρούσοβα.

Η Σάκκαρη, φυσικά, παίρνει μέρος και στο μονό της διοργάνωσης (WTA 500) και θα έχει αύριο (20/6) την ευκαιρία να πάρει τη ρεβάνς κόντρα στην Αλιζέ Κορνέ, που την είχε νικήσει στον δεύτερο γύρο του Νότιγχαμ.

Σημειώνεται, τέλος, ότι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη διατήρησαν τις θέσεις τους στην παγκόσμια κατάταξη τένις, ενώ ο Φράνσις Τιάφοου έκανε την πρώτη του είσοδο στην τοπ δεκάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ