Μετάβαση στο περιεχόμενο

Όλα όσα έγιναν στο γλέντι του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)

Ο Ολυμπιακός μετά από την φαντασμαγορική φιέστα το βράδυ του Σαββάτου στο ΣΕΦ για την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος, έδωσε συνέχεια στο γλέντι σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής στο οποίο εμφανίζονται ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Λένα Ζευγαρά.

Σ’ ένα πανηγυρικό βράδυ, οι παίκτες της ομάδας, ο προπονητής Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς και οι διοικητική ηγέτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος γλέντησαν με την ψυχή τους, διασκέδασαν με γνωστά τραγούδια, ενώ σε… περίοπτη θέση βρισκόταν φυσικά και η κούπα, η οποία έκανε αρκετές βόλτες στην πίστα.

Πρωταγωνιστές σε αυτή τη βραδιά, ήταν ο Τζορτζ Πάπας με την εκκεντρική του παρουσία, ο Τόμας Ουόκαπ, ο Σακίλ ΜακΚίσικ με τη σύζυγο του Μπέριλ, ο Αϊζάια Κάνααν ο αθλητικός διευθυντής Χρήστος Μπαφές, ενώ στο επίκεντρο βρέθηκε ο MVP της Euroleague, Σάσα Βεζένκοφ που κλήθηκε από τους παρευρισκόμενους να… γράψει τους Σακραμέντο Κινγκς και να παραμείνει στην ομάδα.

Μάλιστα, ιδιαίτερη ήταν η στιγμή κατά την οποία οι τραγουδιστές του νυχτερινού κέντρου σήκωσαν το τρόπαιο στην πίστα.

Δείτε τα παραλειπόμενα από το «ερυθρόλευκο» γλέντι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ