Μετάβαση στο περιεχόμενο

H αποκάλυψη του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας για τον τελικό του Conference League

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ο Γιάννης Βούρος αποκάλυψε ότι πριν από τρεις εβδομάδες υπέγραψε έγγραφο το οποίο πιστοποιεί ότι ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας μπορεί να φιλοξενήσει τη διεξαγωγή του τελικού του Conference League στην «Opap Arena». 

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ αναφερόμενος στο θέμα προχώρησε σε αποκαλύψεις.

“Υπέγραψα πριν από 3-4 βδομάδες, μετά από τη δεύτερη επίσκεψη του κλιμακίου της UEFA. Γυρίσαμε όλο τον Δήμο προκειμένου να δούμε τις προδιαγραφές για τη φιλοξενία του τελικού. Πριν από την πιστοποίηση για τα τέσσερα αστέρια στο γήπεδο, περάσαμε με το κλιμάκιο ό,τι χρειαζόταν, για να αποτυπώσουμε τοπογραφικά πού θα είναι οι εθελοντές, πού θα είναι οι φιλοξενούμενοι, τα καταλύματα, οι χώροι στάθμευσης.

Πριν από 3-4 βδομάδες υπέγραψα ένα έγγραφο, που δηλώνει ότι ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League” ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ