Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οριστικό: Στην ΑΕΚ ο Πήλιος, για τόσα χρόνια υπογράφει

Είναι, πλέον, οριστικό ότι η ΑΕΚ απέκτησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα τον αριστερό μπακ, Σταύρο Πήλιο. Τα επίσημα θα προχωρήσουν την 1η Ιουλίου και ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων.

Ουσιαστικά η ΑΕΚ… άρπαξε τον 23χρονο ακραίου αμυντικό (ύψος 1.75μ.) από τα χέρια του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και είχε δώσει και τα πρώτα χρήματα, περίπου 150.000 ευρώ.

Ωστόσο, ο Πήλιος ήθελε μόνο ΑΕΚ, μιας και τον έπεισε για την προοπτική σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και για το γεγονός ότι βλέπει ότι στους «κιτρινόμαυρους» αυτή την στιγμή υπάρχει ένας προπονητής που δίνει ευκαιρίες σε όλους και είναι δίκαιος, οργάνωση υψηλού επιπέδου και ένα brand που συνεχώς εξελίσσεται και η Ευρωπαϊκή προοπτική.

Έτσι, η ΑΕΚ παίρνει πολύ γρήγορα έναν από τους πιο ελπιδοφόρους και ταλαντούχους Έλληνες παίκτες που έκαναν πολύ καλή χρονιά, ενισχύοντας το ελληνικό στοιχείο στα αποδυτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ