Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Ζήκος: «Τώρα κατάλαβα πόσο μεγάλη χαρά δίνουμε οι παίκτες στους οπαδούς…»

Μια μεγάλη καριέρα έχει πίσω του ως ποδοσφαιριστής ο Άκης Ζήκος, φτάνοντας να παίξει σε τελικό του Champions League με τη Μονακό. Αλλά τα συναισθήματα που έζησε ως οπαδός στη φιέστα της ΑΕΚ την Κυριακή ήταν πρωτόγνωρα. Όπως έγραψε, τώρα κατάλαβε τη χαρά που δίνουν οι ποδοσφαιριστές στον κόσμο.

«Η ζωή είναι στιγμές.. στιγμές χαράς που εισπράξαμε… στιγμές μοναδικής χαράς που θα πρέπει να ανταποδώσουμε! Ποτέ δε φαντάστηκα ως ποδοσφαιριστής, πόσο μεγάλη χαρά δίνουμε στους οπαδούς… μέχρι σήμερα που ως οπαδός έδωσα τη χαρά που εισέπραττα. 

Με τον Αργύρη από τις Σέρρες να μοιραζόμαστε τις μπίρες και τον Δημήτρη μέσω φίλου να μαθαίνω ότι βγαίνει νικητής σε αγώνα ζωής! Σας ευχαριστώ όλους, για το πριν, το μετά και το πάντα», ανέφερε ο Ζήκος, ανεβάζοντας ένα βίντεο από την εξέδρα της «OPAP Arena».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ