Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Ταξίδεψε στη Βουλγαρία για τον Κράστεφ ο Άρης»

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Άρη να έχει βάλει στο στόχαστρό του, τον Φίλιπ Κράστεφ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν επί του θέματος, υποστηρίζουν ότι άνθρωπος των «κίτρινων» ταξίδεψε στη γειτονική χώρα, για να τον παρακολουθήσει.

«Επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι άνθρωπος του Άρη ταξίδεψε στη Σόφια για να παρακολουθήσει αγώνα της Λέφσκι. Και θα το κάνει ξανά κόντρα στην ΤΣΣΚΑ 1948 στη Μπίστριτσα την Κυριακή», αναφέρει η ιστοσελίδα Topsport.

Στη συνέχεια υπογραμμίζει: «Η μεγάλη ελληνική ομάδα θα στείλει άνθρωπο για το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ 1948 με την Λέφσκι. Το ματς θα γίνει την Κυριακή στην Μπίστριτσα. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη θέλει να αποκτήσει τον Φίλιπ Κράστεφ. Άνθρωποι του Άρη ταξίδεψαν στη Σόφια, για να τον παρακολουθήσουν και θα το κάνουν ξανά στον αγώνα που θα γίνει στην Μπίστριτσα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ