Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξένοι διαιτητές α’ κατηγορίας στα ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, Έλληνας στο Άρης-Βόλος

Χωρίς Elite επιλογές προχώρησε η ΚΕΔ στους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1, τα οποία είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν την προσεχή Τετάρτη (3/5) με κοινή ώρα έναρξης (20:00).

Στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός στην «Opap Arena» ορίστηκε ο Γάλλος Ζερόμ Μπριζάρ (στη φώτο), ο οποίος είναι α’ κατηγορίας. Ο 37χρονος ρέφερι δεν έχει ξανασφυρίξει σε αγώνες πρωταθλήματος στην Ελλάδα, αλλά έχει βρεθεί παλαιότερα στον δρόμο του ΠΑΟΚ, στον αγώνα με τη Ριέκα (1-1). Βοηθοί του θα είναι οι Μπεντζαμίν Παζέ και Αλέξις Ογκέρ, 4ος ο Ζαμπαλάς, ενώ στο VAR o Ζερεμί Πινιάρ.

Στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ διαιτητής θα είναι ο Άγγλος Γκρεγκ Πόσον. Ο έμπειρος ρέφερι ήταν φέτος στο 0-0 του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά και την περσινή σεζόν στην ήττα του ΠΑΟΚ από τη Μίντιλαντ με 1-0 στη Δανία. Βοηθοί του θα είναι ο Ίαν Χάσιν και ο Λι Μπετς, ενώ 4ος ο Διαμαντόπουλος. Στο VAR θα βρίσκεται ο Ντέιβιντ Κόουτ.

Τέλος, στο Άρης-Βόλος ορίστηκε ο Τσαγκαράκης, με βοηθούς τους Νικολακάκη, Στεφανή, 4ο τον Καραντώνη και στο VAR τον Γκάμαρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ