Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει γκρέμισμα, αλλά παίκτες από το πάνω ράφι σε κέντρο άμυνας και άκρα

Διαφωνώ με όλα όσα ακούω και διαβάζω ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει ποιότητα. Έχει πολύ καλούς παίκτες και μπορεί να στηριχτεί πάνω τους με κορυφαίους τον Φορτούνη και τον Χουάνγκ.

Η άμυνα θέλει δυο βασικά σέντερ μπακ κι έχει τον Ντόη που είναι εξελίξιμος.

Δεξιά υπάρχει ο Ροντινέι και αριστερά επιβάλλεται να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ρέαμπτσιουκ, αρκεί να είναι καλύερος. Διαφορετικά ας συνεχίσει ο Μολδαβός που είναι φιλότιμος και σούπερ επαγγελματίας.

 Τερματοαφύλακας ο Πασχαλάκης είναι μια χαρά.

Στα χαφ είτε μείνει ο Εμβιλά είτε όχι, πρέπει να αποκτηθεί ένα 6άρι ισάξιο του Γάλλου.

Είναι απαραίτητοι δυο ακραίοι που να κάνουν τη διαφορά.

Κατά τη γνώμη μου καλό θα είναι να παραμείνει ο Κανός και ο Μπακαμπού και στη θέση του Ελ Αραμπί να έρθει ένας άλλος σέντερ φορ.

Είμαι υπέρ της παραμονής του Μπιέλ, ο οποίος είναι καλός παίκτης και τη δεύτερη σεζόν ενδέχεται να δείξει τοι πραγματικό του πρόσωπο.

Δεν βοηθά τον Ολυμπιακό όλο αυτό που γίνεται κάθε χρονο να αλλάζει τους πάντες και τα πάντα. Σημασία έχει να στχεύσει από τώρα τους κατάλληλους και να τους αποκτήσει όπως πρέπει. Τι εννοώ; Με τις απαραίτητες διαδικασίες και όχι ο καθένας να λέει το μακρύ του και το κοντό του στον Μαρινάκη και ο πρόεδρος να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Το άλφα και το ωμέγα σε κάθε ομάδα είναι η οργάνωση και η ανάθεση ρόλων στους ειδικούς κι όχι σε αυτούς που δειλιάζουν να πουν στον Μαρινάκη τα πράγματα με το όνομά τους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ