Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι δοκιμές του Αλμέιδα για Ολυμπιακό – Τι θέλει να βελτιώσει

Στην τελική ευθεία μπαίνει η «μάχη» του τίτλου στη Super League 1 και η ΑΕΚ καλείται να τα δώσει όλα για τον κατακτήσει. Γι’ αυτό και ο Ματίας Αλμέιδα εστιάζει στην αξιοποίηση των ευκαιριών που δημιουργεί η Ένωση σε κάθε παιχνίδι.

Στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ δημιούργησε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες από τον αντίπαλό της, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ο Αργεντινός τεχνικός δουλεύει με τους παίκτες του σε αυτό το κομμάτι, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα, λόγω και της απουσίας του Αραούχο.

Όλα δείχνουν πως ο Τσούμπερ θα πάρει τη θέση του «Τσίνο» στην ενδεκάδα του κυριακάτικου (23/4, 21:00) εκτός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία, αλλά δοκιμές έγιναν και με τους Πινέδα, Φαν Βέερτ στην επίθεση.

Στα άκρα δοκιμάστηκαν δεξιά οι Άμραμπατ, Ελίασον και αριστερά οι Γκατσίνοβιτς, Φερνάντες, με τον «Πελάδο» να δίνει και έμφαση στο τελείωμα των φάσεων. Κι αυτό, ώστε το γκολ στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια να έρχεται πιο εύκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ