Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καραπαπάς: «Η Μόναχο 1860 και η Μπέρμιγχαμ γιορτάζουν τα 200 χρόνια Ελληνικής Επαναστάσης» (ΦΩΤΟ)

Αναρτήσεις στα social media, έκανε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς με αφορμή την απάντηση της ΕΠΟ για την φανέλα της Εθνικής ομάδας. 

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, αλλά και τις αντίστοιχες εμφανίσεις των Μόναχο 1860 και Μπέρμιγχαμ, οι οποίες έχουν το ίδιο μοτίβο με την γαλανόλευκη και σχολίασε με καυστικό τρόπο όσα υποστήριξε στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ.

«Ρε μήπως τελικά σας αρέσει να αυτομαστιγώνεστε; Επιτέλους η ΕΠΟ έλυσε το μυστήριο για τη φανέλα της Εθνικής, που έχει προκαλέσει σάλο. Η φανέλα λέει η ΕΠΟ σχεδιάστηκε μετά από υποβολή πρωτότυπης πρότασης και το σχέδιο παραπέμπει στην επέτειο 200 χρόνων της επανάστασης. Σας έχω νέα Έλληνες. Τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης τα γιορτάζει και η Μόναχο 1860 και η Μπέρμιγχαμ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις αναρτήσεις του Κώστα Καραπαπά:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ