Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – NBA: Οι Νάγκετς «λύγισαν» τον Γιάννη και πήραν το ντέρμπι κορυφής – Αποτελέσματα και κατάταξη

Οι Νάγκετς και οι Μπακς τέθηκαν αντιμέτωποι σε μια μάχη ανάμεσα στην πρώτη ομάδα της Δύσης και την πρώτη της Ανατολής, με τους γηπεδούχους να χαμογελάνε στο τέλος και να παίρνουν μια σπουδαία νίκη με 129-106, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 50-24.

Τα «ελάφια» ήταν εξαιρετικά άστοχα από την περιφέρεια (9/36 τρίποντα), είχαν μια καταστροφική τρίτη περίοδο και πλέον μετρούν 53 νίκες και 21 ήττες, διατηρώντας βέβαια το καλύτερο ρεκόρ στο NBA.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε εντυπωσιακά, αλλά δεν είχε ανάλογη πορεία μετά την ανάπαυλα, παρασυρόμενος από τη γενική εικόνα καθίζησης της ομάδας του. Ο «Greek Freak» σημείωσεμ ωστόσο, 31 πόντους (13/19 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 5/7 βολές), 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα, 4 λάθη και 2 φάουλ σε 32’28”, αλλά δεν είχε κάποιον άλλο συμπαραστάτη σε αυτή την προσπάθεια.

Ο Νίκολα Γιόκιτς που πέτυχε double-double με 31 πόντους, 11 ριμπάουντ και ο Τζαμάλ Μάρι που προσέθεσε 26 πόντους, 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ ξεχώρισαν για τους νικητές. Θετικός και ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ με 19 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Από εκεί και πέρα, Σανς και Νετς πήραν μεγάλες νίκες απέναντι σε Σίξερς και Χιτ αντίστοιχα. Οι Πέλικανς «άλωσαν» το LA με 131-110 απέναντι στους Κλίπερς και πάτησαν πιο γερά στα play in.

Οι Κινγκς ανέβηκαν στο 45-29 και πλησίασαν τους δεύτερους Γκρίζλις (46-27) μετά τη νίκη 121-113 επί των Τζαζ, ενώ οι Χοκς έφτασαν στο 37-37 και είναι όγδοοι στην Ανατολή μετά το 143-130 επί των Πέισερς. Ο Τρέι Γιανγκ αποβλήθηκε στο τρίτο δωδεκάλεπτο όταν πέταξε με δύναμη τη μπάλα στον διαιτητή.

Όλα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:

Ντένβερ Νάγκετς – Μιλγουόκι Μπακς 129-106

Ατλάντα Χοκς – Ιντιάνα Πέισερς 143-130

Μαϊάμι Χιτ – Μπρούκλιν Νετς 100-129

Σακραμέντο Κινγκς – Γιούτα Τζαζ 121-113

Φoίνιξ Σανς – Φιλαδέλφεια Σίξερς 125-105

Λος Άντζελες Κλίπερς – Νιου Όρλεανς Πέλικανς 110-131

Δείτε εδώ τα highlights των αγώνων και εδώ την κατάταξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ