Μετάβαση στο περιεχόμενο

Volley League Γυναικών: O Ολυμπιακός ξέχασε τον αποκλεισμό κόντρα στο Μαρκόπουλο

Μετά τον αποκλεισμό από τον ΑΟ Θήρας στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση με μία… καθαρή νίκη κόντρα στο Μαρκόπουλο, με σκορ 3-0 σετ.

Η έναρξη της αναμέτρησης βρήκε την ομάδα του Ολυμπιακού με το προβάδισμα, από πολύ νωρίς. Το +2 (5-3) έγινε πολύ γρήγορα +3 (10-7) και κατέληξε στο +5 (20-15). Η διαφορά αυτή διατηρήθηκε από τις παίκτες του Λορέντσο Μιτσέλι, με αποτέλεσμα να κατακτήσουν το πρώτο σετ με 25-20.

Στο δεύτερο σετ, οι φιλοξενούμενες έβαλαν δύσκολα στην υποδοχή του Ολυμπιακού και βρέθηκαν σε θέση οδηγού (6-10). Μάλιστα, κατάφεραν να διατηρήσουν μία διαφορά πέντε πόντων, φτάνοντας στο +6 (14-20). Σε εκείνο το σημείο, οι «ερυθρόλευκες» πραγματοποίησαν ένα σερί 11-4 και ανέτρεψαν το σκορ (25-24), με το σετ να οδηγείται στην παράταση. Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με το σκορ 31-31, με τον Ολυμπιακό να κάνει το απαραίτητο σερί και να διπλασιάζει τα σετ με σκορ 33-31.

Παρόμοια έκβαση είχε και το τρίτο σετ. Οι παίκτριες του Μαρκόπουλου, αρχικά, βρέθηκαν μπροστά στο σκορ παίρνοντας διαφορά τριών πόντων (7-10). Όμως, στα μέσα του σετ, οι «ερυθρόλευκες» πήραν το προβάδισμα (15-14), όντας στη συνέχεια στο +4 (20-16) πέντε πόντους πριν το τέλος του σετ. Το τρίτο σετ κατακτήθηκε από τον Ολυμπιακό με σκορ 25-21, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Τα σετ: 25-20, 33-31, 25-21

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ