Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έφτασε στο Αγρίνιο για τον Παναιτωλικό ο Νοσίρου

Τα τυπικά απομένουν προκειμένου o Παναιτωλικός να ανακοινώσει ακόμη μία μεταγραφή. Ο Αφέζ Νοσίρου βρίσκεται από χθες στο Αγρίνιο, για να μπει άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας και να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Η συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα και στον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή έχει επιτευχθεί εδώ και δύο μήνες, αλλά λόγω ενός γραφειοκρατικού θέματος που προέκυψε, ο παίκτης καθυστέρησε αρκετά να μετακομίσει στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας. Μάλιστα, έχει υπογράψει από τον Δεκέμβριο του 2022 έως και το καλοκαίρι του 2025. Για το λόγο αυτό, παρά το γεγονός πως οι μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών έχουν ήδη ολοκληρωθεί, δεν τίθεται κάποιο θέμα και μπορεί να αγωνιστεί κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως αποτέλεσε την πρώτη επιλογή ποδοσφαιριστή που έγινε από τους συνεργάτες της οικογένειας Καμίνσκι στην Ελλάδα, καθώς είναι ο πρώτος «κλεισμένος», πριν από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

O Νοσίρου αγωνιζόταν στην Κβάρα Γιουνάιτεντ της πατρίδας του, με την οποία κατέγραψε 98 συμμετοχές και πέντε γκολ, ενώ έχει χρηστεί και μία φορά διεθνής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ