Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 1: Ολοκληρώνεται η αγωνιστική στη Λιβαδειά

Η 21η αγωνιστική της Super League 1 ολοκληρώνεται στη Λιβαδειά, όπου ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον Βόλο (6/2, 16:00).

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν το τρίποντο που θα τους κρατήσει σε μία μικρή απόσταση από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ από την πλευρά τους οι Θεσσαλοί θέλουν τους τρεις βαθμούς για να ξεπεράσουν τον 5ο Άρη και ταυτόχρονα να αυξήσουν τη διαφορά από τον 7ο Ατρόμητο.

Στην αποστολή των Βοιωτών συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά τα νέα αποκτήματα Γκροφ, Παζ και Σαβιέρ, ενώ εκτός έμειναν οι Τόρο, Μάρκοβιτς, Λιάγκας, Σκβάρκα, Μπαχανάκ, Γιαννιώτας, Ντεντάκης και Μπελμόντ.

Από την άλλη, ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, υπολογίζει μετά από καιρό στον αρχηγό Τάσο Τσοκάνη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, ενώ παράλληλα θα έχει στη διάθεσή του και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Έργκους Κάτσε. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, αλλά και ο Zαν Μπαριέντος που υποφέρουν από τραυματισμούς.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Τάσος Παπαπέτρου.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς – Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Παναγιώτου, Χάμοντ, Βήχος – Νίκας, Συμελίδης, Μεχία, Λούα Λούα – Γερεμέγεφ.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Kλέιμαν – Άλχο, Πίρινεν, Σιέλης, Λούνα – Τσοκάνης, Καρτάλης – Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Μεσκίδα – Κούτσιας.

Το πανόραμα της 21ης αγωνιστικής:

Σάββατο 4/2

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Ιωνικός-Άρης 1-0

Κυριακή 5/2

Παναθηναϊκός-Λαμία 2-0

Ατρόμητος-ΑΕΚ (αναβολή)

Παναιτωλικος-Αστέρας Τρίπολης 0-0

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0

Δευτέρα 6/2

Λεβαδειακός-Βόλος (16:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ