Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πλιάτσικο στο ΟΑΚΑ με ξυλοδαρμό σεκιούριτι – Ζημιά 50.000 ευρώ!

Άγνωστοι έκαναν «ντου» στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου και άρπαξαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους!

Στην έφοδό τους οι δράστες χτύπησαν σεκιούριτι που φύλαγε μηχανήματα του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) και του έκλεψαν το αυτοκίνητο. Ο φύλακας διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ οι άγνωστοι εξαφανίστηκαν, αφού πρώτα έκλεψαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, με τους κλέφτες να εισβάλουν στους χώρους ηλεκτροδότησης του ποδηλατοδρομίου, προκαλώντας σοβαρές φθορές σε δύο υποσταθμούς. Στα αυτοκίνητά τους φόρτωσαν καλώδια και άλλο ηλεκτρολογικό υλικό, κάτι που είχε ως συνέπεια ο ΔΕΔΔΗΕ να διακόψει το ρεύμα στη βόρεια πλευρά των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων κι αυτό προφανώς διευκόλυνε το έργο τους.

Στη νέα έφοδό τους διέρρηξαν τα γραφεία και τις αποθήκες της τοξοβολίας. Η λεία τους ήταν τόξα και αθλητικός εξοπλισμός, ενώ πήραν και περίπου 30 ασυρμάτους, καθώς και τηλεοράσεις, χρονόμετρα και ηχητικές εγκαταστάσεις, συνολικής αξίας περίπου 50.000 ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πλιάτσικο στο ΟΑΚΑ δεν είναι κάτι νέο, συμβαίνει εδώ και καιρό, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια η κατάσταση έχει ξεφύγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ