Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η αποστολή του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο

Νίκη πάση θυσία θέλει ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι προκειμένου να κλείσει ιδανικά τη χρονιά, διευρύνοντας το σερί των νικών που «χτίζει» το τελευταίο διάστημα. H προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (27.12) στο γήπεδο της Τούμπας.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας είχε να κάνει με κάποιες τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι, περιελάμβανε ασκήσεις και δίτερμα, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε δουλειά στις στατικές φάσεις.

Ο Λευτέρης Λύρατζης έχει επιστρέψει εδώ και ημέρες σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και σμπεριλήφθηκε, αναμενόμενα, στους «εκλεκτούς». Από την άλλη, στα… πιτς παραμένου τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία, ο Φιλίπε Σοάρες ατομικό στο γήπεδο κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Αυτοί είναι και οι τρεις ποδοσφαιριστές στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Εκτός των «εκλεκτών» και ο Νίκο Κουαλιάτα.

Αναλυτικά οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Ίνγκασον , Κουλιεράκης , Κάργας , Νάσμπεργκ , Λύρατζης , Ράφα Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Ντόουγκλας , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Ρικάρντο , Α.Ζίβκοβιτς , Νάρει, Ολιβέιρα , Μπράντον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ