Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το μεταγραφικό πλάνο της ΑΕΚ κι η παράμετρος Μοχαμάντι

Χωρίς καμία βιασύνη, αλλά με ξεκάθαρη στόχευση προχωράει η ΑΕΚ για την ενίσχυση του ρόστερ τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Η πρώτη προτεραιότητα της Ένωσης είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Στον δικέφαλο θέλουν έναν ακόμα στόπερ με συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Κι αυτό είναι κάτι που έχει συζητηθεί ανάμεσα στον Αλμέιδα και τους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού, Κονέ και Κουχάρσκι.

Από εκεί και πέρα, στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υπάρχει σκέψη για την απόκτηση και ενός αριστερού μπακ. Αυτή, όμως, η κίνηση εξαρτάται και από τον Μοχαμάντι. Ο Ιρανός άσος έκανε επέμβαση την προηγούμενη Πέμπτη στο Λονδίνο και ανάλογα με την εκτίμηση που θα γίνει για το διάστημα της αποθεραπείας του, θα εξαρτηθεί αν θα γίνει κίνηση για έναν παίκτη στη θέση του.

Σε ό,τι αφορά τον Κικάνοβιτς, είναι ένας παίκτης που ο Αλμέιδα θεωρεί πως είναι πολύ χρήσιμος και τον έχει στα υπόψιν του από το περασμένο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ