Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συντριβή από την Χάποελ Τελ Αβίβ για τον Προμηθέα

«Πάρτι» έστησε στην Πάτρα η Χάποελ Τελ Αβίβ, που ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και επικράτησε εμφατικά του Προμηθέα (100-83), που πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση.

Για ένα δεκάλεπτο ο Προμηθέας ήταν μέσα στο παιχνίδι και έδειχνε ικανός να παλέψει για τη νίκη, δίνοντας συνέχεια στο «διπλό» απέναντι στην Παρί, την περασμένη εβδομάδα. Η Χάποελ Τελ Αβίβ, όμως, ήταν καταιγιστική από το δεύτερο δεκάλεπτο κι έπειτα, έλεγξε απόλυτα τον ρυθμό και στο τέλος έφτασε σε πολύ άνετη επικράτηση.

Αυτή ήταν η 4η ήττα των Πατρινών, σε 9 αγώνες στον όμιλο (5-4 το ρεκόρ τους), με την ομάδα του Τελ Αβίβ να ισοβαθμεί μαζί τους στην κατάταξη.

Οι παίκτες του Ντάνι Φράνκο, που είχαν και την συμπαράσταση περίπου 150 φίλων τους που ταξίδεψαν από το Ισραήλ στην αχαϊκή πρωτεύουσα, έκαναν ό,τι ήθελαν στο δεύτερο ημίχρονο, φέρνοντας τη διαφορά ακόμα και στους 29 πόντους (71-100, 37′), κυριαρχώντας στο παρκέ του «Δ.Τόφαλος».

Ο Τζόρνταν ΜακΡέι με 26 πόντους, 9/16 σουτ και 8 ασίστ ήταν ο παίκτης που ηγήθηκε για την Χάποελ στην αναμέτρηση της Πάτρας, με τον Ξαβιέ Μάνφορντ να ακολουθεί με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ 14 πόντους και 5 ριμπάουντ μέτρησε ο Τζέιλεν Χόαρντ.

Από τον Προμηθέα, που… παραδόθηκε στον ρυθμό της ομάδας από το Τελ Αβίβ, ο Τζο Γιανγκ μέτρησε 17 πόντους με 4/13 σουτ, με τους Κουλμπόκα (14π, 9ρ) και Τανούλη (13π) να ακολουθούν για την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου.

Τα δεκάλεπτα: 15-14, 32-37, 53-73, 83-100.

Aναλυτικά στατιστικά του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ