Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Μάχη» πρόκρισης με Ντιζόν για ΠΑΟΚ, κόντρα στη Χάποελ ο Προμηθέας, για την πρώτη τους νίκη οι γυναίκες του Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις τρεις ελληνικές ομάδες που θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στο play-in του Basketball Champions League σε αυτή την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη αντιμετωπίζει απόψε (21:30) στη Γαλλία τη Ντιζόν, η οποία θα τερματίσει στη δεύτερη θέση του Group G, πίσω από την πρωτοπόρο Ουνικάχα Μάλαγα, ανεξάρτητα από το σημερινό αποτέλεσμα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά για τερματίσει τρίτος και να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στη διοργάνωση της FIBA χρειάζεται είτε νίκη απέναντι στην ομάδα του Νέναντ Μάρκοβιτς είτε νίκη της Μάλαγα κόντρα στη Σάσαρι, σε περίπτωση που εκείνος ηττηθεί από τη Ντιζόν.

Από τη μεριά του, ο Προμηθέας θα υποδεχτεί στην Πάτρα τη Χάποελ Τελ Αβίβ (20:30), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του EuroCup.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου έχει ρεκόρ 5-3, ενώ οι Ισραηλινοί μετρούν 4 νίκες και ισάριθμες ήττες στη διοργάνωση.

Τέλος, έξι ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στη EuroLeague Γυναικών μετράει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα ψάξει απόψε (17:30, μετάδοση από κανάλι FIBA στο YouTube) την πρώτη του νίκη στην Ισπανία απέναντι στη Βαλένθια της Ελεάννας Χριστινάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ