Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Συντετριμμένος ο Σπαλέτι στο λαϊκό προσκύνημα του Μιχαΐλοβιτς – Τη Δευτέρα η κηδεία

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, αφού νικήθηκε από τη λευχαιμία.

Μετά από εντολή της οικογένειάς του, η σορός του Σερβοκροάτη έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Καπιτώλιο της Ρώμης, πόλη στην οποία ζουν η γυναίκα και τα παιδιά του Μιχαΐλοβιτς.

Πλήθος κόσμους έχει σπεύσει ήδη να εναποθέσει ένα λουλούδι και να ασπαστεί τον αποθανόντα, ενώ υπάρχει τεράστια ουρά από ανθρώπους που θέλουν να πουν ένα τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή.

Ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους του αθλήματος που έδωσαν το παρών είναι και ο τεχνικός της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Εμφανώς στεναχωρημένος, ράκος θα λέγαμε, ο προπονητής της Νάπολι συλλυπήθηκε την οικογένεια του 53χρονου. Τους συνέδεε, άλλωστε, φιλία αρκετών χρόνων, αλλά και κοινή πορεία στα γήπεδα της Ιταλίας.

Στεφάνια με λουλούδια από Λάτσιο και Ρόμα έχουν τοποθετηθεί στο φέρετρο, καθώς και κασκόλ από την Τορίνο και τη Μπολόνια.

Η κηδεία του Μιχαΐλοβιτς θα τελεστεί τη Δευτέρα (19/12, 11:00) στη Ρώμη, στη βασιλική Santa Maria degli Angeli e dei Martiri στην Piazza Esedra.

Μάλιστα, απόψε (20:45) στη Μπολόνια, στη Βασιλική του Σάντο Στέφανο, έχει διοργανωθεί αγρυπνία για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Μιχαΐλοβιτς. Αυτό ανακοινώθηκε από τον Ντον Μάσιμο Βατσέτι, έναν ιερέα της Μπολόνια που ήταν φίλος του πρώην προπονητή των «ροσομπλού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ