Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κόσμια η συμπεριφορά των φιλάθλων της Αγγλίας στα γήπεδα του Κατάρ

Χωρίς συλλήψεις και με κόσμια συμπεριφορά ανακοίνωσε ο επικεφαλής σώματος ποδοσφαιρικής αστυνόμευσης του Ηνωμένου Βασιλείου για την παρουσία των φιλάθλων της Εθνικής Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Παράλληλα, είπε πως δεν θυμάται άλλη μεγάλη διοργάνωση στο παρελθόν που να μην έχει συλληφθεί οπαδοί.

Ο ίδιος τόνισε πως για πρώτη φορά στην ιστορία πως παρά τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών, κανένας φίλος της αγγλικής ομάδας δεν προκάλεσε τις αρχές. 

Περίπου 3.500 φίλοι των «τριών λιονταριών» παρακολούθησαν από τα γήπεδα του Κατάρ τα ματς με Σενεγάλη και Γαλλία για τις νοκ-άουτ φάσεις του Μουντιάλ.

Η υποδειγματική συμπεριφορά των Άγγλων έρχεται μόλις ενάμιση χρόνο μετά τα σκηνικά ντροπής στο «Γουέμπλεϊ» και στον τελικό του Euro 2020 τον Ιούλιο του 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ