Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι δωδεκάδες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ

Τους παίκτες με τους οποίους θα αναμετρηθούν σε λίγη ώρα στο ΟΑΚΑ, ανακοίνωσαν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.

Στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς θα είναι σήμερα ο Νέιτ Ουόλτερς και ο  Νίκος Παππάς. Αντίθετα, εκτός αποστολής παρέμειναν οι τραυματίες, Γκριγκόνις και Μποχωρίδης. 

Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη θα αγωνιστεί χωρίς τον Τιμ Φρέζιερ, τον Γιάννις Στρέλνιεκς και τον Δημήτρη Μαυροειδή, ενώ, θα στην αποστολή θα βρίσκονται ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο Δημήτρης Φλιώνης και ο Αντώνης Κόνιαρης.

 Παναθηναϊκός: Π. Καλαϊτζάκης, Γουόλτερς, Λι, Παπαγιάννης, Γουίλιαμς, Παππάς, Γ. Καλαϊτζάκης, Μπέικον, Χουγκάζ, Πονίτκα, Μαντζούκας, Γκουντάιτις

ΑΕΚ: Κόνιαρης, Πετρόπουλος, Ξανθόπουλος, Φλιώνης, ΜακΓκρίφ, Φιλιππάκος, Περσίδης, Μάντσεν, Παπαδάκης, Γουίλιαμς, Μίτσελ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ